Menu  Menu

Een waardige & respectvolle crematie hoeft niet veel te kosten!

Op het gebied van uitvaartkisten is veel mogelijk.Wij hebben een ruim assortiment kisten waar u uit kunt kiezen, zowel traditioneel als modern en milieuvriendelijk . Hierbij kan nog keuze gemaakt worden tussen diverse soorten bekleding en handvatten,hout soorten en kleuren.

U bent niet verplicht een kist te gebruiken, al wordt er bij crematie wel de voorkeur aan gegeven. Sommige crematoria accepteren geen overledenen zonder kist. Informeer vooraf bij ons gewenste crematorium wat mogelijk is. 

Als er geen kist wordt gebruikt, kan bij de begrafenis of crematie gebruik worden gemaakt van een ander omhulsel, zoals doeken of een lijkwade. Om de overledene te vervoeren kan dan gebruik worden gemaakt van een lijkbaar of opbaarplank. Het staat de nabestaanden vrij om zelf een opbaarplank van bijvoorbeeld wilgentakken te maken. Ook lijkwades en baren zijn er in alle mogelijke verschijningsvormen. 

Crematie Specialist, Surinaamse Crematie, goedkoop crematie, Hindoestaanse Crematie, Hindoe Crematie, Multiculturele Crematie, Snel en direct 750 euro cr