Menu  Menu

Een waardige & respectvolle crematie hoeft niet veel te kosten!

Over Ons

Crematie Specialist helpt gezinnen door moeilijke tijden heen. Dienstverlening, steun en geruststelling zijn het belangrijkst bij ons.

Crematie Specialist Team heeft een uitvaart achtergrond dat laat zien dat uitvaarten goedkoper kunnen in Nederland, zonder onnodige kosten, maar wel deskundige begeleiding waar nodig is.

Het personeel van Crematie Specialist is een onderdeel van A.G. Multiculturele uitvaart onderneming en is professioneel opgeleid en voldoet aan de hoogste normen. Ons team heeft een uitvaart achtergrond, dus ervaring in opbaren,rituele wassing,verzorgen etc. Wij zorgen dat ons personeel de beste service levert bij elke gelegenheid. Wij verzorgen uitvaarten voor iedereen, alle gezindten en religies ongeacht waar en of men verzekerd is.

Een overledene verdient, in onze ogen, de best mogelijke zorg en met de nabestaanden zullen wij diens wensen zoveel mogelijk respecteren. Alles omtrent de uitvaart is bespreekbaar en de mogelijkheden van uitvoering zijn dan ook onbeperkt. Onze prijsopbouw is transparant en de nabestaanden ontvangen na het eerste gesprek een begroting met de te verwachten kosten.

Wij bieden dienstverlening, steun en geruststelling aan gezinnen wanneer zij het meest nodig hebben. We zijn toegewijd met het helpen van de nabestaanden door de meest moeilijke tijden met de hoogste standaarden van zorg en professionaliteit.

Er is nu nog steeds een grote misverstand als u een uitvaartverzekering heeft bij een groot uitvaartverzekering bedrijf, dat u door deze maatschappijen moet laten uitvoeren.

U mag zelf bepalen bij wie u de uitvaart wilt laten verzorgen. Wij kunnen de afwikkeling regelen zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Waar u ook verzekerd bent, wij nemen de uitvaartverzekering over zonder enige extra kosten.

Geen uitvaartverzekering? Bij ons bent u voordeliger uit voor een uitvaart.

Voor elk budget en passend bij elke persoon regelen we een waardige uitvaart.

Bij ons kunt u ook een betalingsregeling treffen zonder rente!!

U kunt op ons rekenen dat u een uitvaart krijgt volgens uw wensen van de overledene en uw naasten.

Waar u ook verzekerd bent, u kunt altijd bij ons terecht. Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Wij kunnen u ook van dienst zijn met:

 • de laatste verzorging en opbaring
 • de aangifte van het overlijden bij de burgerlijke stand
 • het drukken van de rouwkaart, de eventuele liturgie, de dankbetuiging
 • een eventuele advertentie in de krant of radio
 • de begrafenis- of crematieplechtigheid een kerkelijke plechtigheid of een
 • persoonlijke dienst van woord en muziek
 • het rouwvervoer op de dag van plechtigheid
 • een eventueel grafmonument vastleggen van uitvaartwensen
 • het houden van een toespraak bij de uitvaart
 • eigentijdse en traditionele of spirituele uitvaarten
 • na de uitvaart aandacht voor nabestaanden
 • rituele bewassing

U kunt ons ook altijd bellen als iemand ziek is en zijn/haar uitvaart met ons wilt bespreken of voor een informatief gesprek. atie, goedkoop crematie, Hindoestaanse Crematie, Hindoe Crematie, Multiculturele Crematie, Snel en direct 750 euro cr